Vierdaagsezondag in het teken van Woonboulevard Nijmegen (2)

Nijmegen viert feest: de honderdste Vierdaagse nadert en daar draagt Woonboulevard Nijmegen graag een steentje aan bij. “Woonboulevard Nijmegen biedt het hele jaar door al het meeste entertainment van alle woonboulevards in Nederland”, vertelt Ben Traa, voorzitter van Ondernemersvereniging Woonboulevard Nijmegen. “Iets wat natuurlijk perfect aansluit bij een entertainment-spektakel als de Nijmeegse Vierdaagse! We zijn dan ook zeer blij met deze samenwerking.”

Woonboulevard Nijmegen pakt groots uit deze Vierdaagse; de hele week wordt de woonboulevard onder andere gepromoot via de vele lichtkranten die verspreid over de stad te vinden zijn. “De Vierdaagsezondag staat bovendien helemaal in het teken van de woonboulevard. Die dag worden duizenden flyers / loten uitgedeeld onder de bezoekers van de Vierdaagsefeesten en ’s avonds staat ons team op alle invalswegen richting het vuurwerk om speciale medailles, blinkies, uit te delen. Draag je deze blinkie en word je hiermee tussen zondag 17 juli en vrijdag 22 juli door een van onze fotografen op de foto gezet, dan maak je kans op een van de vele wooncheques ter waarde van 50 euro.” De winnende foto’s worden gepubliceerd op www.woonboulevardnijmegen.nl.

Maar dat is nog niet alles. “De flyers die worden uitgedeeld zijn tevens loten waarmee je kans maakt op een wooncheque ter waarde van 1.000 euro of een van de vele andere prijzen, zoals wooncheques ter waarde van 500, 250 of 100 euro.” Om hiervoor in aanmerking te komen, moet je dit ingevulde lot zaterdag 23 juli persoonlijk om 13.00 uur in komen leveren bij Woonboulevard Nijmegen. “Tussen 13.00 en 16.00 uur trekt notaris Joost Verploegen van Bruggink en van Beek Notarissen en Adviseurs te Nijmegen de winnende loten. De prijzen worden alleen verloot onder de aanwezigen, dus zorg dat je erbij bent.” Voor diegenen die niet in de grote prijzen zijn gevallen, liggen er speciale Vierdaagsepuzzels van Jan van Haasteren klaar. “Maar wees er snel bij, want op is op.”

Als de Vierdaagsefeesten stoppen, viert Woonboulevard Nijmegen dus gewoon nog een dagje extra feest. “Bij ons kun je zaterdag 23 juli heerlijk komen nagenieten van al het feestgedruis en de Vierdaagseweek op een leuke manier afsluiten. Uiteraard zijn alle winkels die dag geopend – diverse ondernemers delen zelfs nog speciale waardecheques uit – en pakken we nog uitgebreider uit qua entertainment dan we normaal al doen.” Dat wil je toch niet missen?

“Namens alle ondernemers van Woonboulevard Nijmegen wens ik iedereen fantastische Vierdaagsefeesten toe. En tot ziens bij ons prijzenfestival op zaterdag 23 juli!”

Voor onze kopende klanten liggen er bij alle winkels van Woonboulevard Nijmegen nu al flyers klaar. Per aankoop ontvang je één flyer, dus hoe meer aankopen, hoe meer kans!