Spectaculaire vuurwerkshow bij Coppens Warenhuis

Op vrijdag 16 december kun je een voorproefje op oud en nieuw nemen.

Coppens Warenhuis laat een prachtige vuurwerkshow zien tegenover het warenhuis. Het wordt een geweldig spektakel! Tijdens de show wordt een schietlijst uitgedeeld zodat iedereen het programma kan volgen en zelf kan beoordelen wat mooi is.
Coppens is al meer dan 35 jaar vuurwerkspecialist. De hele topcollectie is in huis. Zena, Dynasty, Bestsellers, German power, Pyro base en Zwarte cross. Specialist Coppens heeft tevens een eigen label, dit zijn top artikelen voor een gunstige prijs.
Tijdens de show zie je ook de Combi cakes, een complete vuurwerkshow in 1 pakket. De prijzen variëren van 49,95 tot 189,00. Coppens zorgt voor geweldig mooie pakketten voor iedereen.
De speciale vuurwerkshowroom is vooraf al geopend. Hier kunnen de artikelen bekeken worden voor aanvang van de show.
Tegen de kou en voor de inwendige mens wordt gezorgd. Tijdens de vuurwerkdemo is Lekker Hotel Mama aanwezig met de Food-truck; huisgemaakte glühwein, heerlijke erwtensoep en vers gebakken wafellolly’s met choco-dip of poedersuiker. Ook het Smulhuukske met de frietwagen en heerlijke snacks zal er zijn. Dit brengt gezelligheid.

De hele collectie vuurwerk is ook te zien op de webshop; vuurwerkkopencoppens.nl
Hier kun je alles rustig bekijken. Wie in de voorverkoop bestelt kan gratis vuurwerk krijgen. De echte snelle beslissers die voor 18 december bestellen krijgen vuurwerk oma Betsie t.w.v. €10.00 gratis.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op facebook. Like onze pagina en maak kans op een kruiwagen vuurwerk t.w.v. €250.00!

Graag tot ziens op de vuurwerk demonstratie op vrijdag 16 september om 20.00 uur tegenover het warenhuis.