F1 Grand Prix van Monaco Spel: Minimaal 200 euro aan prijzen!

Na zijn zege in Spanje laat Max Verstappen het hart van veel Nederlandse sportfans harder kloppen. Ook dit weekend zullen weer meer dan een miljoen Nederlanders voor de buis gekluisterd zitten om de verrichtingen van onze jonge landgenoot te volgen. Het is dit keer de beurt aan het glamoureuze Monaco om het Formule 1-veld te ontvangen. En het volgen van de Grand Prix wordt nóg leuker met een eigen team dat om geldprijzen strijdt.

Zweeler heeft natuurlijk een mooi spel opgezet om nog meer te genieten van de Formule 1. U kan voor maar 2,50 euro mee doen aan het F1 Grand Prix de Monaco Spel 2016 of aan het Race to Abu Dhabi Spel voor Monaco.

Het F1 Grand Prix de Monaco Spel 2016 zal gaan starten op zondag 29 mei 2016 om 14:00 uur. U heeft een budget van 115 miljoen euro om een team samen te stellen bestaande uit 6 coureurs. Coureurs scoren punten op basis van de uitslag van de race (racepunten) en het verschil met hun kwalificatiepositie (bonuspunten).

Stel dat je Lewis Hamilton gekozen hebt en hij kwalificeert als achtste en eindigt tweede in de race. Hamilton scoort dan 125 racepunten en 6 bonuspunten. 131 punten in totaal. Hij krijgt 6 bonuspunten omdat hij in de race zes posities gewonnen heeft ten opzichte van de kwalificatie.

Uitgevallen coureurs scoren in dit spel ook punten. De eerste uitvaller zal als 22ste geklasseerd worden voor dit spel en de uitvaller daarna als 21ste. Et cetera. Stel u heeft Max Verstappen gekozen en de Nederlander kwalificeert als tiende en is de derde uitvaller. Verstappen wordt dan in dit spel geklasseerd als 20ste. In dit geval scoort Verstappen 15 racepunten en -10 bonuspunten. 5 punten in totaal. Hij krijgt -10 bonuspunten omdat hij in de race tien posities verloren heeft ten opzichte van de kwalificatie.

Het spel kost 2,50 euro per team en we starten met minimaal 200 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 40 euro zijn (20 AK prijzen).

Daarnaast heeft Zweeler ook een F1 Grand Prix de Monaco (RtAD) Spel waar je voor 5 euro mee kan doen aan een prijzenpot van 5.000 euro en een 1e prijs van 2.500 euro!

Er zijn 3 tickets te winnen voor het eindspel van de Race to Abu Dhabi. Elk ticket geeft recht op één team in het eindspel.

Er zijn al 6 tickets gewonnen in het Race to Abu Dhabi Spel en deze spelers strijden tijdens de GP van Abu Dhabi tegen 32 andere spelers om een prijzenpot van 5.000 euro met een laatste prijs van 25 euro en een 1e prijs van 2.500 euro!

Klik hier om je meteen te registreren!